B&B Veluwe

B&B Veluwe

Mindful cycling

Wil jij leren hoe je ontspannen kan fietsen, op het vlakke of tijdens het klimmen en dalen hier in de omgeving? Wil jij leren om je ademhaling bewust(er) in te zetten? Ga dan voor een écht ontspannen ervaring bij Bed&Bike Veluwe door een Mindful Cycling clinic erbij te boeken. Annemiek, mede eigenaar, is namelijk gecertificeerd Mindful Cycling instructeur.

Wat is mindful cycling?

Mindful cycling © is een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en met plezier op de fiets zitten. Je haalt eruit wat jij nodig hebt. Zo leer je als beginner onder andere fietstechnieken om ontspannen op de fiets te zitten en ook wat je (fysieke) grenzen zijn. En juist die grenzen leren kennen is ook voor een gevorderde fietser leerzaam die misschien een te hoge ademhaling heeft en/of enkel bezig is met prestatie. Door een Mindful Cycling clinic te volgen leer je ontspannen op de fiets te zitten, de juiste ademhaling toe te passen en te genieten.

Inhoud van een clinic

Een clinic duurt 2 uur. We gaan samen technieken oefenen en passen ze direct toe in een mooie toertocht rondom de Veluwe. De inhoud van de clinic wordt afgestemd op jouw behoefte. Daar hebben wij van tevoren samen contact over. De mogelijke thema's zijn: - Basistechnieken Mindful Cycling © - Klimmen en afdalen - De kracht van ademhalen - Yoga en meditatie - Fietsen zonder prestatiedruk - Fietstechniek (combineren is mogelijk)

Tarieven

Wil je een clinic van 2 uur bij je verblijf bijboeken? Dan krijg je voor €95,- een privé clinic (1 of 2 personen), waarbij er volop aandacht is voor wat jij eruit wilt halen en de vragen die je hebt. Boek eenvoudig een clinic door een mail te sturen naar: bedandbikeveluwe@gmail.com