B&B Veluwe

B&B Veluwe

Contact

Je vindt ons tiny house aan de rand van de Veluwe, om de hoek van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen hier alvast voor je verzameld.

Je bereikt het tiny house door het pad naast het huis te volgen (het kleine zandpad). Vervolgens ga je het eerste poortje door naar rechts. Er staan bordjes en het is niet te missen! Je hoeft dus niet door onze tuin, maar je hebt echt een afgeschermd gedeelte van onze tuin (met boszicht!) dat via een pad buitenom te bereiken is. 

Je kan gratis parkeren in de buurt. De exacte instructies volgen in de bevestigingsmail van jouw boeking. Ons tiny house is ook makkelijk met het OV te bereiken. Buslijn 9 brengt je bijna tot onze voordeur.

Na de boeking ontvang je een e-mail van ons met verdere instructies over hoe je zelf het tiny house in kan komen. In deze e-mail vind je ook ons 06-nummer voor eventuele boekingsvragen. Voorafgaand aan een boeking zijn we enkel per e-mail bereikbaar, omdat we dit als fietsliefhebbers erbij doen naast ons gewone werk. Ook hopen we via deze website alle vragen weg te kunnen nemen. 

Geen zin om zelf te koken? Dan kan je bij onze buren, pannenkoekenhuis Den Strooper, eten afhalen. Of bestel Italiaans bij Eataliano Arnhem.

We zijn een bed & bike, maar fietsen heb je in allerlei vormen en maten waardoor het onmogelijk is om een comfortabele fiets voor iedereen te bieden. Wat we wél hebben, is alles om jouw fiets schoon te maken en veilig en droog te stallen.

Zeker! Wij willen dat jij je kan focussen op een heerlijke rit en daarna kan ontspannen in ons tiny house aan de Veluwe. Dus een opgemaakt bed, handdoeken, theedoek en vaatdoek zitten gewoon bij de prijs inbegrepen.

Een reservering kan kosteloos tot twee weken van tevoren worden geannuleerd. Daarna geldt wel het volledige tarief.