B&B Veluwe

B&B Veluwe

De omgeving

Rondom Bed & Bike Veluwe is er van alles te doen en te beleven! Graag delen we alvast onze tips met je, maar uiteraard mag je ons ook alles vragen. We geven je graag advies over de leukste dingen om te doen en de beste plekjes om te eten of drinken.

Eten & Drinken

Twee deuren verderop zit het Pannenkoekenhuis Den Strooper, waar je neer kan ploffen óf pannenkoeken to-go besteld om het in alle rust in het tiny house op te eten. Op 5 minuten fietsen zit Bakkerij Reijnen en met bus 9 ben je in 10 minuten bij zowel de Albert Heijn, Jumbo als Lidl. Voor een lekkere kop koffie heb je in het centrum van Arnhem diverse plekken om uit te kiezen. De verborgen pareltjes zijn wat ons betreft Walt (een verrassende plek van binnen die je van buiten zo voorbij zou lopen), Koffiebar Floor (je kan ons wakker maken voor hun warme havertaart) en Lots (breakfast, ja ook pancakes, all day!). Andere restaurant tips in Arnhem: Rung (Thais), Zafino (Italiaans), Konijnvoer (high-end vegan), La Rusticana (Italiaans) en Iveau (burgers)

Arnhem verkennen

In 15 minuten ben je met bus 9 in het centrum van Arnhem om lekker door het centrum te struinen en/of een wandeling door Sonsbeekpark te maken. Is er wat aan de hand met je fiets? Dan adviseren wij je om naar Wielercafé Cadans te gaan. En als je dan even niet kan fietsen of gewoon wat anders wilt dan fietsen, dan zijn Burgers Zoo en het Openlucht Museum uitstapjes op nog geen 10 minuten van het tiny house vandaan. Andere tips voor onder andere een regenachtige dag: een rondleiding (met proeverij) in het Nederlands wijnmuseum, de historische kelders van Arnhem, een van de vele oorlogsmuseums, boulderen in de Rijnhal of gewoon lekker in film kijken in Pathé!

park de hoge veluwe

Het tiny house bevindt zich op ongeveer 500 meter van de ingang van Nationale Park De Hoge Veluwe. Bij de entreeprijs voor de toegang tot het park is het gebruik van de beroemde witte fietsen inbegrepen. Uiteraard kun je ook heerlijk wandelen in het park en de geweldige natuur ontdekken. Via https://wandelenopdeveluwe.nl/wandelroutes-hoge-veluwe/ vind je de mooiste routes!

Wild spotten

Op het Nationale Park is de kans groot dat je wild spot, maar er zijn ook andere plekken in de buurt waar de kans groot is. Navigeer einde middag naar "Imbos Groenendaal" en waarschijnlijk tref je daar wat harige, gehoornde vrienden. Ook organiseert De Waldhoorn in Otterlo van april t/m oktober elke donderdag een wild fietstocht van 2,5 uur (in juli en augustus ook iedere dinsdag): www.de-waldhoorn.nl/activiteiten.