B&B Veluwe

B&B Veluwe

Tarieven

Hieronder vind je meer informatie over het boeken van jouw verblijf bij Bed&Bike Veluwe. - €130 per nacht. - Wil je voor langere tijd blijven? Laat het dan aan ons weten en dan maken we een scherpe prijs voor je 🙂 - Genoemde prijzen zijn exclusief €2,50 toeristenbelasting per persoon per nacht. - Keuze voor 2 losse 1-persoonsbedden of 2-persoonsbed. Heb je vragen? Laat het ons gerust weten!

goed om te weten

Hieronder vind je nog meer informatie over het boeken bij ons.

De minimale verblijfsduur is 2 nachten.

Yes, die is 30 dagen. Niet omdat we jou niet langer willen verwelkomen, maar vooral ook omdat we het leuk vinden om ons tiny house met zoveel mogelijk mensen te delen

Een reservering kan kosteloos tot twee weken van tevoren worden geannuleerd. Daarna geldt wel het volledige tarief.

Tijdens het verblijf is het ontbijt niet inbegrepen. De faciliteiten in de keuken zorgen er echter voor dat je geheel zelfvoorzienend bent.

Het tiny house ligt vrij en kijkt uit op het bos, maar er zitten wel wat woonhuizen dichtbij. Daarom vragen wij ieders rust te respecteren en vanaf 23.00 stil te zijn. Verder is het niet toegestaan om bezoek uit te nodigen.

Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 (we sturen je vooraf de code van het sleutelkluisje) en uitchecken moet voor 11.00 zodat we het tiny house klaar kunnen maken voor de volgende bezoekers. Zijn er geen bezoekers voor of na je? Dan laten we je dit weten zodat je wellicht van een langer verblijf kunt genieten!

Graag vragen we je bij jouw vertrek al het afval in een afvalzak te verzamelen en buiten de deur zetten. Daarnaast vragen we je om al het bedlinnen en de handdoeken op één plek in het huisje neer te leggen voordat je de deur achter je dicht trekt. Zo kunnen wij sneller schoonmaken en kan jij dus lekker tot 11.00 aanwezig zijn!

Ondanks dat we het proberen iedereen op zijn gemak te maken, zijn er een drietal zaken niet toegestaan: huisdieren (hoe lief of leuk ze ook zijn ;)), gourmetten en roken.