B&B Veluwe

B&B Veluwe

Praktische tips

Hoe werkt de oven? Waar kan ik een hapje eten? We helpen je hier graag snel op weg zodat jij het maximale uit jouw verblijf kunt halen in de tijd die je bij ons bent!

Eten & Drinken

Je hebt geboekt op basis van logies. Ontbijt is dus niet inbegrepen. Maar de keuken is van alle gemakken voorzien om de dag goed te beginnen én te eindigen. Op 2 kilometer zit bakkerij Reijnen, die van maandag tot en met zaterdag open is vanaf 08.00. Daarnaast zijn er meerdere supermarkten in de buurt, zoals de Albert Heijn aan de Van Lawick van Pabststraat in Arnhem. Heb je ‘s avonds geen zin om te koken? Twee deuren verderop zit het Pannenkoekenhuis Den Strooper, waar je neer kan ploffen óf pannenkoeken to-go besteld om het in alle rust in het tiny house op te eten. Wij raden De Brutus zeker aan! Wil je wat laten bezorgen? Dan kunnen wij Eataliano aanraden: https://eataliano.nl/. Je bent met de auto/OV/fiets binnen een kwartier in Arnhem om een hapje te eten. Hier kan je alle restaurant tips vinden en wat je nog meer kan doen rondom Arnhem: bedandbikeveluwe.nl/de-omgeving

oven & fornuis

De oven heeft een touchscreen bedieningspaneel in het midden. Aan de linkerkant is er een draaiknop om te switchen naar diverse functies: van hetelucht tot en met conventioneel of grill. Kokkerel er lekker op los! Voor het fornuis is het belangrijk dat je eerst een pan op het fornuis plaatst, want anders zal het fornuis niet aangaan. Druk vervolgens 2sec. op de aan/uit knop om het fornuis aan te te zetten. De balk voor de afzuigkap werkt als een slider.

Airco & verlichting

De buitenlampen: De buitenlampen van het tiny house gaan automatisch kort voor zonsondergang aan en om 23.00 weer uit. Het lichtsnoer bij de picknicktafel kan je zelf aan en uit doen via de schakelaar aan de zijkant van de fietsschuur. De binnenlampen: Links naast de voordeur zit de schakelaar voor de spotjes, net boven de witte stoel. De lampen voor de slaapkamer zijn los te bedienen (uiteraard ook vanuit bed). De lamp van de badkamer vind je rechts om de hoek, net onder de boiler. De airco: De airco kan zowel verwarmen als verkoelen. Je bedient de airco met de afstandsbediening die eronder hangt.

Overige informatie

Bij de prijs inbegrepen: In het tiny house vind je een koffiemachine met bonen. Wij zorgen ervoor dat de machine gevuld is bij aankomst. De koffie is van wielercafé Cadans in Arnhem. Verder zorgen wij voor een opgemaakt bed, handdoeken, theedoeken, toiletpapier en basisbenodigdheden om te kunnen koken (denk aan kruiden en olie). Blijf je langer dan 3 nachten? Dan verschonen wij na 3 nachten je handdoeken en theedoeken. Wifi: Het wifi netwerk: booster_Guest Het wifi wachtwoord: B3d@ndBik32023 Fietsroutes: We hebben een paar fietsroutes (.gpx) klaargezet. Ter inspiratie of om lekker meteen te downloaden en te gaan ontdekken: bedandbikeveluwe.nl/fietsroutes