B&B Veluwe

B&B Veluwe

Gravel weekend Veluwe

Wil jij een gravel weekend op Veluwe waar er aan alles is gedacht voor een paar top dagen? Bij Bed&Bike Veluwe kan je terecht! Slapen in een tiny house voor fietsers, met gravelfietsen en mooie gravelroutes.

Wat zit er in het gravel weekend?

Tijdens het gravel weekend slaap je 2 nachten in ons tiny house, Bed&Bike Veluwe. Een huisje dat volledig is ingericht voor fietsers: van een schuur om je fietsen te stallen tot en met een gevulde koffiemachine en havermout. Zonder fietsen is er weinig te gravelen. Dus wij zorgen ervoor dat er bij het tiny house gravelfietsen klaar staan. Vooraf hebben we contact met elkaar zodat de fiets past bij jouw lengte. En welk soort pedalen je erop wilt. Verder hebben we vooraf contact over jouw gravelervaring en welke afstand je wilt fietsen. Dan krijg je voor 2 dagen een .gpx route die past bij jouw wensen. Een van de twee dagen kom je langs Wielercafé Cadans voor een koffiestop (koffie/thee en heerlijke taart, ook bij het weekend inbegrepen).

Gravel weekend prijs

De prijs van een gravelweekend is €375,- (15% korting!) Hiervoor krijg je: - 2 overnachtingen in Bed&Bike Veluwe - Persoonlijke route voor 2 dagen - Koffiestop met taart (1 dag) - Gravelfietsen die klaar staan bij het tiny house - Een bosrijke omgeving - Gratis parkeren - Goede OV opties (bus stopt voor de deur en brengt je in 15 minuten in Arnhem Centrum) Wil je boeken? Bekijk de beschikbaarheid en geef bij het opmerkingenveld aan dat je graag het gravelweekend wilt boeken. Of stuur ons een mail.